2021-02-27 07:40:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Megnyugtató lehet a mai nap: valamit elérsz, amire már régóta vágytál

Napi horoszkóp február 27-re 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Telihold van a Szűz jegyében. A napi horoszkóp szerint ez az erőteljes energia feszültté tesz, ha nem engedsz teret neki. Érdemes most tisztázni azokat a problémákat, amik nyomasztanak, hogy tiszta lappal kezdhess neki a következő időszaknak.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Sok nehézséggel kellett megküzdened az utóbbi időben. De voltak, akik erőt adtak ahhoz, hogy ezeket a küzdelmeket lefolytasd. Ma mélyen átérzed ezt, és valamilyen formában viszonozza is a sok szeretetet, amit kapott.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Lépésről lépésre haladsz ugyan, de lassacskán egyre közelebb kerülsz a céljaidhoz. Szívós  vagy és kitartó, ezért semmilyen kitérő nem veszi el a kedvedet, hanem csak újabb erőt ad neked a továbblépéshez. Néha harcot jelent ez, de finom eszközökkel.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma egy felkavaró beszélgetésben lehet részed. Először talán rosszul érint a dolog, de után ráébredsz a benne rejlő lehetőségekre is. Olyan meglátásokkal lehetsz gazdagabb, amelyek segítenek majd a jövőben.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Úgy érezheti, valaki becsapott, vagy rosszat okozott neked, ha nem is szánt szándékkal. Mindenképpen tisztázzátok a dolgot! Ha utána eredtek ennek a félreértésnek, a kapcsolat is folytatható.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Telihold van a Szűz jegyében. Nagy belső átalakító erővel jár ez a bolygóállás, amitől feszült lehetsz, és olyan változásokat jelez, amelyek az önismereted fejlődését szolgálják. Értékes felismeréseid lehetnek, csak figyelj egy kicsit befelé is!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Valami kibillenti a nyugalmadból, de csak ha hagyod. Ha erőt mutatsz, akkor valahogy az események is a visszájukra fordulnak. Ostoba játszmákba se menj bele – még akkor se, ha van valaki, aki nagyon szeretne belerángatni!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma egy kicsit felülről látod önmagadat, az életedet, és tudod, hogy az elmúlt hét aggodalmai alaptalanok voltak. Ha szerelmes vagy, most ez az érzés is felerősödik, szükséged van a másik érintésére, közelségére.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ne akarj mindig valamit: néha jobb csak hagyni, hogy maguktól megtörténjenek a dolgok. Főleg ma: telihold van a Szűzben, és az a mágikus energia most valamilyen konkrét formát ölthet.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Telihold van a Szűzben, és ez jelzi, hogy többet kellene foglalkoznod az élete nagy kérdéseivel. A múlt emlékei, amik eddig tudottan, vagy tudattalanul zavartak, mostanra a továbbfejlődés gátjaivá válhatnak. De csak akkor, ha nem tudnál úrrá lenni rajtuk - de nagyon is tudsz!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Megnyugtató lehet a mai nap: valamit elérsz, amire már régóta vágytál. Most egy kicsit sütkérezz az öröm fényében, amit ez a tény ad. Ne kezdd el magát máris frusztrálni az ebből adódó problémákkal. Lassíts, lazíts!


Halak: II. 19. - III. 20.

Ha végre sikerülne ledobnod magadról azt a kényszert, hogy másoknak megfelelj, akkor sikerül kibontakoztatnod a saját képességeidet is. A várva várt dicséretet is akkor fogod elnyerni, ha mersz önmagad lenni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: